Skovlunde Villaby

Du er her: Hjem > Snerydning

Snerydning

Foreningen har som vedtaget på generalforsamlingen en aftale med et snerydningsfirma om rydning af fortove alle ugens dage inkl. søn- og helligdage.

Snerydning vil ske, når der er faldet mere en 3 cm sne = 3 mm regn iflg. DMI

Hvis du har saltet dit fortov forventes dette at kunne fjerne op til 3 cm. sne

Ved snefald efter kl. 22.00 vil rydning tidligst blive påbegyndt inden kl. 07.00 om morgenen.

I særlige tilfælde kan entreprenøren vælge at påbegynde snerydningen senere end kl. 07.00 – f.eks. hvis snevejret er startet kl. 05.00, og forventes at stoppe senere på formiddagen.

Snerydning kræver at der ikke er parkerede biler på fortovene, ligesom skraldespande mv. ikke må stå i vejen på fortovet. Hvis der er store grene fra træer der generer, vil der også blive kørt udenom.

Hvis der er forhindringer på fortovet, som anført ovenfor, får grundejeren ikke ryddet hele fortovet for sne, og dette giver ikke nedslag i kontingentbetalingen.

Grundejeren skal selv rydde egen indkørsel ved kantstenen.

Hvis der falder så meget sne at snerydningsmandskabet ikke kan få maskinerne ud at køre, hvis der er faldet isslag, så der ikke kan køres, eller ved voldsom storm eller orkan, så det er farligt for mandskabet at færdes uden døre, vil rydningen først kunne påbegyndes, når det er muligt at komme frem, og der igen er normale og sikre tilstande for rydningsmandskabet.

Entreprenørens forsikring dækker mandskabet og deres arbejde under snerydningen.

Det er den enkelte Grundejers egen forsikring der dækker hvis en person kommer til skade ved at glide/falde på fortovet.

« forrige  |   top  |   næste »

Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Login